Forum Discussion

Bonfajuwa's avatar
Bonfajuwa
Newcomer
3 days ago

Ogromny delay w trybach online

kupujac nowe fc spodziewasz sie super rozgrywki,grasz momenty budujesz pierwszy sklad zaczynasz grac rivals i tu sie dzieje... wracasz do domu po treningu/pracy/szkole aby sie zresetowac ale nie da sie, dlaczego? poniewaz wielkie ea nie potrafi zrobic czegos z serwerami przeciwnik biega podaje strzela normalnie a u ciebie jak? DELAY ktory trwa od 5 do nawet 30 sekund(sprawdzalem stoperem) ustawienie najnizsze, tryby w nvidia panelu pozmieniane nic nie pomaga sterowniki rowniez przeinstalowane. W skrocie szkoda wydawac pieniadze na gre w ktora nie da sie normalnie pograc zegnam i pozdrawiam dobrych chlopakow

2 Replies

• No my to wydaliśmy 400 stówy i chociaż mogliśmy sobie na spokojnie pograć przez maksymalnie 3 tygodnie. A ty wydałem tylko 150 zł i nie możesz pograć wcale. Sam sobie wybierz, którą wolałbyś opcję.

• Nie martwcie się ja już mam ten problem od ponad miesiaca i nic sie nie zmieniło :) kupiony preorder z czego 2 tygodnie dało się pograc :) 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 8 hours ago
962 Posts