Forum Discussion

Grzelaa07's avatar
Grzelaa07
Seasoned Rookie
1 month ago

Opóźnione reakcje

Od ostatniej aktualizacji nie da się grać. Pad reaguje z opóźnieniem + gra delikatnie przycina. Wcześniej wszystko działało płynnie, poza ścinkami przy różnych i animacjach. 

Przegrywam wszystkie mecze bo klikam podanie czy zwód i zawodnik reaguje z takim opóźnieniem, że 3 razy zdążę stracić piłkę. Czy jest jakieś rozwiązanie czy musimy czekać do kolejnej aktualizacji?

6 Replies

• ja ustawiłem vsync na 50%, grafika na najniższe, 60hz i przestało lagowac za to co kilka gier w 2 połowie fps mam na minusie xdd coraz lepsza jest ta eafc

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Grzelaa07​ 

Dzięki za tak szczegółowy opis i dxdiag. Spróbuj proszę kilku rzeczy:

Najpierw w manu gry usuń Ustawienia osobiste. Następnie w TV włącz tryb Gra i wyłącz upłynniacze, HDR oraz wszystkie „ulepszacze obrazu” — te modele Philipsa potrafią dodać nawet kilkadziesiąt ms input laga.
    W samej grze ustaw Pełny ekran, a testowo zmniejsz rozdzielczość do 1080p i sprawdź, czy opóźnienie znika.
    Podepnij pada przewodowo i przełóż odbiornik/USB do innego portu.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 13 minutes ago
1,210 Posts