Forum Discussion

Ploo5's avatar
Ploo5
Seasoned Newcomer
20 hours ago

Opóźnienie- input lag

Po ostatnim patchu, wrócił problem z opóźnieniem pada, w rozgrywkach online i offline.

Jaki jest adres (do korespondencji pocztowej), podmiotu odpowiadającego za sprzedaż FC26 przez platformę EA?

2 Replies

• Również mam to samo, pisałem o tym w założonym przez siebie temacie. Niestety nie otrzymałem odpowiedzi. Osoby, które są tutaj do pomocy że strony EA nie ustosunkowują się do tych zgłoszeń. Czy możemy chociaż dostać jakąś informację czy zespół programistów pracuje nad rozwiązaniem tych problemów? Lub chociaż informacje, że wy również nic na ten temat nie wiecie?

Czy może jednak jest tak, że polityka EA sports zakłada taktykę " nie rozmawiajmy o problemie, udawajmy, że nie istnieje, bo nie umiemy go rozwiązać? Lub nie chcemy, bo pracujemy już nad fc 27, gdzie znów oszukamy część użytkowników wciskając im wadliwy towar w cenie gry 3xa bo jesteśmy monopolistami na rynku, więc i tak to kupicie.? To ostatnie to pytania retoryczne, nie oczekuje odpowiedzi

• Cezar20PL's avatar
    Cezar20PL
    New Novice
    16 hours ago

Zobaczcie co się dzieje na angielskim forum i na steamie, problem leży w nowym patchu i ma go tysiące graczy i co najśmieszniejsze nie ma na to rozwiązania, gra online na PC obecnie nie jest możliwa, a osoby z EA proszą tylko o jakiś raport dx coś tam jakby problem miał leżeć w sprzęcie ludzi xD Wg zaleceń Nvidii powinienem móc grać na wysokich, a ja ciągle muszę kombinować szperając w ustawieniach komputera by w ogóle móc zagrać na najniższych.. Ludzie płacą tyle za tą grę, mikropłatności na każdym kroku i w grudniu naprawili to by w styczniu na najfajniejszy okres jakim jest TOTY ją ponownie zepsuć.. od premiery gry czyli od 4 miesięcy ciągle jest z czymś problem... bardziej ciągle czuję jakbym grał w BETĘ aniżeli gotowy finalny produkt. Żenująca edycja, optymalizacja leży, IQ zawodników leży, animacje momentami wyglądają jak z jakiejś Fify 12. Gdyby człowiek nie grał co roku od edycji 98 bodajże, a w FUTa od 13 to szczerze nawet nie spojrzałby na tą grę bo jak mówię ziomkowi, który gustuje w innym typie gier o tym co się dzieje w tej edycji to nie dowierza. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 minutes ago
1,194 Posts