Forum Discussion

Matzhi's avatar
Matzhi
New Traveler
12 days ago

OPTYMALIZACJA PC

Kiedy?

Proste pytanie, kiedy potężna firma EA zrobi optymalizacje na PC?

Kiedy gracze którzy wydali po 400 zł na to coś będą mogli grać bez spadku FPS, bez ścinek przy rożnych, bez ścinek przy rozpoczęciu w drugiej połowie.

Problem jest od końcówki (po update w lato) FC25, przeszło na FC26, wy sobie żarty robicie?

od razu piszę do EA HELPERÓW - Nie, to nie sterowniki, nie to nie update systemu, nie pomoze tez wylacz i wlacz :)

Czy EA wydało jakieś stanowisko?

Tak działają nam wszystkie inne gry, bo nie produkuje ich EA, więc cuberpunk, gta, rdr2 np na ultra :) 

2 Replies

• Świetny post, podbijam. Mam problem ze spadkami fps po wejściu w ut i muszę wtedy kombinować* żeby normalnie zagrać, crashe też mnie dotyczą. Mam komputer który spełnia wymagania zalecane.

*kombinować - kiedy mam spadki fps muszę wychodzić i wchodzić do ut aż menu będzie płynne, a jak już menu w ut będzie chodzić płynnie to muszę zagrać moment żeby zobaczyć czy rozgrywka jest płynna- jeśli nie jest muszę wszystko zaczynać od nowa.  Jest to bardzo uciążliwe.

Czekam na odpowiedź. 

• Mnie bardzo ciekawi kiedy oni zaczną rozwiązywać te problemy. Ludzie mają tak i ja miałem ze włączyłem grę a tu nagle po 2 min nic poza totalnym resetem kompa z guzika sie nie da zrobić. Na początku myślałem ze cos mi sie z pc stało. Jak bym sie bardzo pomylił. Wszystko śmiga pięknie poza Ea i ich zbudowanymi grami. Jak juz spróbowałem rozwiązać problem to jest kolejny. Właśnie jak kolega wyżej napisał. Gram gram i nagle gra przycina strasznie za chwilę menu w ogóle działa w zwolnionym tempie. W chodząc alt Control delete widzę 88 prc wykorzystania procesora!.  Pojebało ich. Wychodzę z gry. Uruchamiam, wszystko ok . Po 14 min dokładnie to samo. I za chwilę na sie zmieni i jest ok...

Oni nam karzą instalować sterowniki,  aktualizacje najnowsze.  **bleep** prawda. Gram w wszystkie inne gry . Cyberpunk hula i mafia i assassin's ale to niby u nas problem. 

Nie potrafią chociaż raz wypuścić dobrej gry na premierę.  Wieczny problem od lat. Słuchają graczy. Też pier..* . Napisałem do ich zajebistego sapportu,  podejrzewam ze większość graczy zasypuje ich niewyjaśnionymi problemami. Na pewno nie jesteśmy sami. Mnie zastanawia kiedy ta potężna firma naprawi grę. Bo nie zamierzam na własną rękę używać jakis kombinacji na swoim pc bo Ea zwaliło na premierę i teraz będą łatać kolejne miesiące aż któryś patch naprawi te problemy by spier...cos innego. 

Ludzie sie śmiali z ubisoftu jak on psuje gry.

Ea wcale nie jest lepsze. Afera goni aferę. To jest po prostu kpina. 

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.517 PostsLatest Activity: 14 minutes ago