GamekillaazzNewcomer13 hours agopaczka heroes za 260k monetkupiłem opaczke za 260 k i nie otrzymałem zawartosci gdzie z tym sie udac?
Recent Discussionspołączenie ultimate team Witam od paru dobrych godzin podczas logowanie się do ut, mam błąd w tej chwili połaczenie z trybem ultimate team jest niemożliwe, do web appa róweniż nie mogę się zalogwać ponieważ wyskakuje mi że k...lagi menu, meczów i wszystkiego wchodząc do gry mi nie "laguje" ale kiedy skończę pierwszy to nagle całe menu ma super opóźnienia i muszę restartować grę mam to praktycznie od zakupu czyli od stycznia. Czasem było lepiej z lagami ...Missing ECL Finals Drop, Closed Case, No Fix, No Real Compensation Hi EA Community and EA Staff, I am posting this publicly because my private support case has been closed without resolution, and I have been left with no way to follow up. THE ISSUE During the ECL...Utrata połączenia Mam pytanie czy oddacie mi 3 wygrane w mistrzostwach z waszej winy za problemy z połączeniem? Teraz jest dobre piki w plecy i to nie pierwszy raz i miarka sie przebrała. paczka heroes za 260k monet kupiłem opaczke za 260 k i nie otrzymałem zawartosci gdzie z tym sie udac?