Featured PlacesFC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 41 minutes ago1,051 Posts
FC 26 Problemy techniczne Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 41 minutes ago1,051 Posts
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsWyrzucanie do pulpitu Fc26 Witam mam problem po zalogowaniu sie do fc 26 wchodzac w jaki kolwiek tryb np: rivals po 2 minutach wywala mnie do pulpitu pomozez ktos cos wie probowalem chyba juz wszytskiego nic nie pomoglo Problem z uruchomieniem gry Witam, mam ogromny problem z włączeniem gry, ponieważ cały czas wyrzuca mi błąd antycheata, próbowałem wielu rzeczy m.in.: ponowna instalacja gry, aplikacji EA, Antycheata, najnowszych sterowników,...oddawać paczki za karnet witam zakończyłem karnet i nie otrzymałem paczek za ostatni poziom karnetu 84+ i jeszcze jednej gdzie znajdował się Barella, Problemy z padem (opóźnienie) Witam, zacznę od tego, że mam wersję gry na steam. Mój problem polega na tym, że gdy wchodzę do meczu online wszystko jest okej ale gdy w meczu będzie chociaż jedna ścinka (internetowa) to mój pad ma...Controler mi sie zawiesza gdy gram rivals i ze znajomymi Gdy gram sobie w Rivals lub ze znajomymi zawiesza mi się kontroler, jak klikam żeby zmienic zawodnika to mi sie zmiena dopiero po 5 sekundach, tak samo jest z ruszaniem, jak ide w prawo to dopiero id...