Forum Discussion

BuenasDiasAmigo's avatar
2 days ago

Ponad 40 dni bez dostępu

Witam; ponad 40 dni temu zniknął mi dostęp do rynku na  WebApp oraz Companion App. Na początku gry miałem normalnie, natomiast po 2 tygodniach, dostałem mail w którym zostałem poinformowany, że TYMCZASOWO zabierają mi dostęp i żeby go odblokować muszę rozgrywać więcej spotkań. 
Od tego czasu stosuję się do wszystkich zaleceń. 
Mam rozegrane już ponad 400 spotkań, codziennie min 3 pełne mecze + logowanie się do Web App + Companion. 
Odblokowane wszystkie zadania dot. rynku. 
Zrobiłem na prawdę absolutnie wszystko, a nikt nie jest w stanie mi powiedzieć:
A - dlaczego straciłem dostęp, skoro nawet nie używam Paletools
B - dlaczego dalej nie odblokowałem dostępu do rynku po 42 dniach. 

Nie wiem co mam jeszcze zrobić, bardzo proszę o pomoc, jakieś wskazówki cokolwiek...  =

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 hours ago

Hej BuenasDiasAmigo​ 

Odzyskanie dostępu do nie odbywa się automatycznie po określonej liczbie meczów. Skoro grasz aktywnie, zalecam, byś:

• Upewnił się, że korzystasz tylko z oficjalnych aplikacji EA SPORTS FC Web App i Companion App.
    • Zalogował się wyłącznie przez przeglądarkę bez rozszerzeń (najlepiej w trybie incognito).
    • Nie udostępniał danych konta żadnym innym stronom ani narzędziom.

Niestety nie ma możliwości ręcznego przywrócenia dostępu — system musi sam uznać, że aktywność na Twoim koncie jest w pełni bezpieczna. Jeśli jednak uważasz, że Twoje konto zostało błędnie oznaczone, możesz skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA przez formularz EA Help i poprosić o ponowną weryfikację.