Forum Discussion

Wiesiek1878's avatar
Wiesiek1878
Seasoned Newcomer
5 hours ago

Powrót input delay'u po patchu 1.4.1. Co będzie z tym robione?

Dzień dobry,

Patch 1.4.0 zminimalizował występowanie input delaya, czyli opóźnienia działania pada względem gry(naciskam przycisk pada- zawodnik reaguje z 1-2 s opóźnieniem), który był powszechnym problemem dla wielu uzytkowników na pc(w tym mnie). Następnie wszedł patch 1.4.1, który sprawił,że problem wrócił czyli poniekąd cofnął to co zostało naprawione w poprzednim patchu(w tym u mnie). 

W związku z tym chciałbym zadać pytanie: co deevloperzy mają zamiar z tym zrobić? Czy jest planowane przywrócenie poprzedniej wersji patcha tak aby można było grać? Jaki plan ma zespół developerów ea? 

Proszę o odpowiedź osoby, które na tym formum odpowiadają za problemy techniczne w grze. 

Chciałbym również zaznaczyć, że jest to problem oczywisty, wystąpił ponownie po aktualizacji 1.4.1 i dotyka wielu graczy, NIE JEST TO PROBLEM SPRZĘTOWY pojedyńczych użytkowników tylko problem po stronie produktu jakim jest EA FC 26. Świadczy o tym chociażby główny wątek na formum angielskojęzycznym:

Input Delay - Impossible to play with 1.4.1 update | EA Forums - 13120095

Proszę o ustosunkowanie się do tego teamatu osoby odpowiedzialne. Bo zauważyłem również, że w sprawach na które nie ma pomysłu rozwiązania obsługa w ogóle nie raczy odpowiadać i zarówno na powyższym forum jak również na tym pozostawia je samym sobie. 

Proszę również użytkowaników, którzy to czytają i u których również występuje ten problem aby dodały komentarz aby potwierdzić, że jest to powszechny problem dotykający wielu klientów, którzy usiłują użytkować zakupiony a wadliwy produkt jakim jest EA FC 26

Pozdrawiam

1 Reply

• _k__madry_'s avatar
    _k__madry_
    Seasoned Newcomer
    5 hours ago

Witam mam taki sam problem, kupiłem grę w preorderze w sierpniu a pierwszy bezproblemowy mecz online rozegrałem po grudniowym patchu. Oczywiście tak jak u ciebie po najnowszej latce wszystko wróciło do domyślnego stanu i w każdym meczu online delay pada względem rozgrywki wynosi jakieś 2/3 sekundy. Nie wierz w żadne porady typu: wyłącz vsync/ zaktualizuj sterowniki bo to tylko próba zrobienia z nas graczy debili przez wielce szanowne EA. To jest jakiś totalny absurd i nieporozumienie że w ciągu pół roku od premiery mogłem cieszyć się pełna rozgrywką przed jakieś dwa tygodnie. Najprawdopodobniej znowu będzie trzeba czekać Bóg wie ile na jakiś nowy patch który ten błąd naprawi.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,189 Posts