Forum Discussion

ziapka21's avatar
ziapka21
New Scout
4 days ago
Solved

problem kariera

mam problem który pisałem u innego gościa w komentarzu gdzie wywala mnie jak chcę zmienić pozycję u juniora i to się działo wczoraj i dziś

• Już się nie pojawia 😊ale nie myśl że coś pomogłeś bo poprostu wróciłem do kariery po 3 dniach i była aktualizacja 👍 

4 Replies

• ziapka21's avatar
    ziapka21
    New Scout
    7 hours ago

nie chciałem coś złego napisać bo to że napisałem "nie myśl że coś pomogłeś" bo poprostu zobaczyłem po tym jak się naprawiło ale mam problem który napisałem w "Problem" i "Problem v2" 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 hours ago

Czasem takie rzeczy faktycznie wracają po aktualizacji albo po przerwie. Najważniejsze, że teraz działa i możesz normalnie grać.

• ziapka21's avatar
    ziapka21
    New Scout
    11 hours ago

Już się nie pojawia 😊ale nie myśl że coś pomogłeś bo poprostu wróciłem do kariery po 3 dniach i była aktualizacja 👍 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 hours ago

Hej ziapka21​ 

Jeśli problem pojawia się w trybie kariery, spróbuj wczytać wcześniejszy zapis gry. Przy automatycznym zapisie powinieneś mieć kilka wcześniejszych zapisów. Wybierając jeden z nich, może udać się ominąć problem. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 7 hours ago
1,360 Posts