Forum Discussion

ZalesionyLepek's avatar
ZalesionyLepek
Rising Novice
24 days ago

Problem z logowaniem

W czwartek wieczorem rozłączyło mnie z meczu i nie mogę wejść do UT, pisałem na czacie z EA i dalej nie zostało to naprawione 

6 Replies

• jeśli dalej masz problem to wejdź na web Appa ustaw stwórz nowy skład pozmieniaj cos w taktyce i ustaw jako aktywny mialem ten sam problem i to zadziałało

• Mam ten sam problem, od czwartku nie moge wejsc FUT tem sam komunikat. Web działa tylko na konsoli tak  

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Witam wszystkich i dziękuję za Wasze wpisy.

Jeśli problem nadal występuje, spróbujcie po kolei:

• wyłączyć całkowicie PC / zrobić zimny start konsoli (wyłącz konsolę, odłącz ją od prądu na ok. 2 minuty)
    • zrestartować router (odłącz zasilanie na 2–3 minuty i włącz ponownie)
    • na PC użyć funkcji Napraw grę w launcherze (EA app – kliknij trzy kropki przy grze > Napraw; Steam – Właściwości > Pliki zainstalowane > Sprawdź spójność plików)

Jeśli sytuacja się nie zmieni, warto przetestowa ćgrę nowym składem:

Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego, ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

• ZalesionyLepek's avatar
    ZalesionyLepek
    Rising Novice
    22 days ago

Dalej nie działa, naprawcie to w końcu bo jest to nie do zniesienia żeby od 4 dni był taki problem

• ZalesionyLepek's avatar
    ZalesionyLepek
    Rising Novice
    22 days ago

Może po tylu latach trzeba odejść od tej gry skoro od 5 dni dalej nie został naprawiony ten z błąd z wejściem. Szkoda że taka poważna firma nawet nie wspomina o takim błędzie a tym bardziej nie stara się go naprawić 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 23 minutes ago
1,331 Posts