C1chy93Newcomer1 month agoProblem z samoistnym wyłączaniem gryGra wyłącza się sama od czasu aktualizacji 1.3.0 na PC. Wcześniej nie było takich problemów, Jak temu zaradzić ?
Community HighlightsProblemy z kontrolerem: Kompletny poradnik dla graczaPoradnik Techniczny ⚠🔧🧰 EA SPORTS FC™ 26Rozwiązanie problemu ze spadkiem fps dla osób mających sterowniki AMD lub NVIDIA[PC] Rozwiązania najczęstszych błędów gry na dzień 9.10.2026 -
Recent DiscussionsPad reaguje z opóźnieniem tylko w rozgrywkach online Witam od premiery gry miałem problem z opóźnieniem pada który reaguje lecz z wielkim lagiem od początku roku po jednej z aktualizacji naprawiło się to i wszystko działało super ale po ostatniej aktua...FC26 - crashuje na PC Jak w tytule gra crashuje bez informacji na temat błędu jak przy ALT + F4. Reinstall EAapp, Reinstall Gry, Naprawa javelin, reinstall javelin, uruchom jako administrator, izolacja rdzenia, wlaczania...Gra mi się crashuje na starcie Gra mi crashuje podczas odpalania bez komunikatu jakbym kliknął alt+f4 i wywala mnie do ea app Nie mogę zagrać w Rush Witam. Mam problem z grą w Rush, problem polega na tym że odpalam Rush, wyszukuje graczy, wybieram zawodnika, łączy się do meczu i w tym momencie wszystkie ikonki nad piłkarzami są siwe i nie mam k...Problem z opóźnieniem kontrolera w około 30 minucie meczu. Wczoraj zakupiłem i pobrałem fc 26. Przez pierwsze 2h gra działała normalnie. Następnie pojawił się problem z DirectX. Po ponownym uruchomieniu gry już w samym menu kontroler reagował z bardzo dużym ...