Forum Discussion

RiderMax83's avatar
RiderMax83
Rising Rookie
4 days ago

problem z trybem rush i odbieraniem nagród za zadania bieżącego sezonu

Problem stały, od kilku dni, miej więcej od aktualizacji. często gęsto po odpaleniu meczu pojawia się ping 269ms , także kosmiczny, zwłaszcza że gram na światłowodzie i nigdzie indziej takiego czegoś nie mam! max 28ms, robiłem reset łącza ,routera , konsoli . nie pomogło. z takim pingiem nie da się grać! na pewno problem nie leży po mojej stronie. dodam że chłodzenie konsoli jest OK. robiłem ostatnio czyszczenie. druga sprawa , nie mogę odebrać nagród za zadania , każdorazowo muszę uruchamiać grę od nowa żeby mi pozwoliło odebrać nagrody za zadania sezonowe. to samo. dzieje się od od kilku dni. reset gry pomaga. wy w tym ea to coś robicie ? jest kwiecień , a ta gra wygląda momentami jak jakaś wersja testowa . WSTYD!!!!!!!!   ps. proszę nie wklejać mi jakichś instrukcji obsługi dla dziecka. to akurat lubicie , pomagać materiałami dla dzieci. typu reset routera czy reset ustawień sieciowych , to już dawno zrobiłem. a taki instrukcję od was się dostaje. po nich sądzę że problem jest większy , że u was nie ma fachowców tylko sami handlowcy i ludzie z infolinii co potrafią aby ctrl+C ,  i ctrl+V z oklepanych instrukcji. pozdrawiam 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
1,378 Posts