EA_Kalina
Niestety nic nie pomaga. Przeinstalowałem w zasadzie wszystko, od antycheata przez mam wrażenie wszystkie możliwe sterowniki aż po całą grę. Usuwałem wielokrotnie pliki o których mówisz, próbowałem uruchamiać grę zarówno online jak i offline, jako admin i też nie jako admin. Stworzyłem nowe konto w systemie, wyłączyłem wszystkie procesy inne niż EA App, żeby sprawdzić czy coś nie ubija procesu - bez efektu, czyściłem wszystkie cache files, reinstalowałem ea app. Przeinstalowałem biosa na najnowszą wersję dla mojej płyty głównej, wyłączałem windows defendera i nic.
Gra jednak od pewnego momentu zaczęła generować mi crashdumpy, czego wcześniej nie było (na nowym komputerze, bo na starym generowała i błąd był identyczny). Po analizie w WinDbg summary wygląda tak:
SYMBOL_NAME: FC26+9547c30 MODULE_NAME: FC26 IMAGE_NAME: FC26.exe STACK_COMMAND: ~27s; .ecxr ; kb FAILURE_BUCKET_ID: INVALID_POINTER_READ_c0000005_FC26.exe!Unknown OS_VERSION: 10.0.26100.1 BUILDLAB_STR: ge_release OSPLATFORM_TYPE: x64 OSNAME: Windows 10 IMAGE_VERSION: 1.0.0.0 FAILURE_ID_HASH: {4613b1cb-f4ba-2b7f-df7e-c3a2456779ab} Followup: MachineOwner
Sprawdzałem dziennik zdarzeń Windowsa - żadnych błędów. Próbowałem włączać grę już mam wrażenie w każdej konfiguracji. Zmarnowałem wiele godzin, żeby naprawić produkt, za który zapłaciłem i który z dnia na dzień przestał działać :)