Problem z uruchomieniem gry w normalnej rozdzielczości.
Cześć przychodzę do Was z problemem iż wczoraj zakupiłem wieczorem fifke, po zainstalowaniu wyszedl pierwszy problem z którym szybko sobie poradziłem a był tu omawiany również na grupie odnośnie aktualizacji jakiś etc ale tak czy siak zostało to ogarnięte. Bo naprawieniu anty cheatu całego gra ładuje się normalnie i odpala. Rozdzielczość którą mam zawsze 1920x1080 60 Hz. Problem zaczyna się gdy gra się uruchamia i wtedy sama od siebie uruchamia się w jakiejś beznadziejnej rozdzielczości 1280x1024? Albo gorszej ktorej nie jestem w stanie zmienic w ustawieniach gry bo gra sama po ok 30 sekundach mi gaśnie i znika z paska i tak wczoraj 10 razy ją uruchamiałem i nic. W karcie graficznej próbowałem zmieniać bawić się różnymi funkcjami i również nie przyniosło to żadnych rezultatów. Wszelkie wymagania sprzętowe komputer spełnia. Jeżeli ktoś zna sie na takich rzeczach albo miał podobnie to proszę o pomoc. Filmik mam duży bo ponad 3 min od samego początku włączania się gry więc na pv komuś gdzieś moge jedynie podesłać.