Forum Discussion

Fiflaczek777's avatar
Fiflaczek777
Seasoned Newcomer
2 days ago

Problem z uruchomieniem gry w normalnej rozdzielczości.

Cześć przychodzę do Was z problemem iż wczoraj zakupiłem wieczorem fifke, po zainstalowaniu wyszedl pierwszy problem z którym szybko sobie poradziłem a był tu omawiany również na grupie odnośnie aktualizacji jakiś etc ale tak czy siak zostało to ogarnięte. Bo naprawieniu anty cheatu całego gra ładuje się normalnie i odpala. Rozdzielczość którą mam zawsze 1920x1080 60 Hz. Problem zaczyna się gdy gra się uruchamia i wtedy sama od siebie uruchamia się w jakiejś beznadziejnej rozdzielczości 1280x1024? Albo gorszej ktorej nie jestem w stanie zmienic w ustawieniach gry bo gra sama po ok 30 sekundach mi gaśnie i znika z paska i tak wczoraj 10 razy ją uruchamiałem i nic. W karcie graficznej próbowałem zmieniać bawić się różnymi funkcjami i również nie przyniosło to żadnych rezultatów. Wszelkie wymagania sprzętowe komputer spełnia. Jeżeli ktoś zna sie na takich rzeczach albo miał podobnie to proszę o pomoc. Filmik mam duży bo ponad 3 min od samego początku włączania się gry więc na pv komuś gdzieś moge jedynie podesłać.

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
1,100 Posts