Forum Discussion

maczumichu26's avatar
maczumichu26
Rising Novice
22 days ago

Problem z wejściem do trybu UT

Od dnia 14.11.2025r próbuje wejść do trybu UT, lecz bezskutecznie. Wyskakuje mi komunikat pokazany w załączniku. Próbowałem restartować grę, router a nawet komputer, również reinstalowałem grę jak i EA APP. Proszę o pomoc, ponieważ nie wiem co zrobić. Podczas ostatniego rozegranego meczu tuż przed jego końcem gra wyłączyła się oraz pojawił się komunikat Windows, który zaraz zniknął.

7 Replies

• Borykam sie z tym samym problemem od 4 dni , jest on chyba spowodowany tym wydarzeniem na żywo z którego nas wyrzuciło i od tej pory nie możemy wejść nawet do UT , więc chyba musimy poczekać do poniedziałku kiedy to się skończy żeby wejść na serwery...

• Dzięki za odpowiedź, nawet o tym nie pomyślałem. Zobaczymy jak to się skończy

• Ten sam problem :D oby w poniedziałek bo zakończeniu gauntletu wszystko zadziałało jak ma działać.

• maczumichu26's avatar
    maczumichu26
    Rising Novice
    21 days ago

Spróbuj teraz, u mnie działa. Jeśli nie to zaktualizowałem sterowniki graficzne więc może to pomoże :)

• Jarot71's avatar
    Jarot71
    Seasoned Newcomer
    20 days ago

Mam cały czas niestabilne połączenie i strasznie klatkuje w czasie gry. Tak już jest od co najmniej 5 dniu.  

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Jeśli ta sytuacja jest wciąż dla was aktualna, warto przetestować grę z nowym aktywnym składem.

Przejdźcie do Web App lub Companion i utwórzcie zupełnie nowy skład. Nie edytujcie już istniejącego, ale dodajcie do listy składów nowy i ustawcie jako aktywny. Usuńcie także dotychczasowe taktyki i dodajcie 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawajcie zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przepisujcie zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 23 hours ago
971 Posts