alekwszolek10Seasoned Newcomer8 months agoProblem z wynikiem meczu squad battles Rozegrałem 2 mecze squad battles. Oba były wygrane po około 30:0. Po zakończeniu meczu pojawił się komunikat, że serwery EA nie mogą przetworzyć mojego żądania i został dwukrotnie przyznany walkower....Show More
BoksDiSeasoned Rookie8 months agoMusicie strzelać maksymalnie 29 bramek , powyżej 29 będzie wam wywalało i nie będzie zaliczało , powodzenia
Recent Discussionsczarny ekran Gram w fc 26 2 dni dzisiaj normalnie jeszcze działało, ale od jakiejs godziny gdy uruchamiam jakikolwiek mecz czy to rivals czy world games to sie nie ładuje i jest czarny ekran(mam gre na steam) Problem z graniem online Witam, mam problem z grą FC26. Sprawa wygląda nastepujaco - grajac offline (szybki mecz) gra dziala plyynie, tak jak powinna oraz nic nie zacina. chce zagrac onlnie i nagle pojawai sie problem. gra d...Cahill Witam dostalem dzis niby zalegle nagrody ale oczywiscie w nich Tima Cahilla nie ma hehe ? I co teraz ea cyny game? Znikające zdjecia strzelców goli Jak w temacie, gdy strzelam gola i lapie kartke, na tej tarczy po lewo na dole tylko nazwisko i numer grajka w UT. W Rush wszystko OK. Probowalem reinstalki, update i wszystko krew w piach.... Problem z wydajnością Cześć serdeczni przyjaciele z EA. o niedawna miałem 20 pingu i gra chodziła w miarę dobrze. Czasem ścinała przy stałych fragmentach w meczach online, ale dało się przeżyć. Od jakiegoś czasu ping spa...