alekwszolek10Seasoned Newcomer8 months agoProblem z wynikiem meczu squad battles Rozegrałem 2 mecze squad battles. Oba były wygrane po około 30:0. Po zakończeniu meczu pojawił się komunikat, że serwery EA nie mogą przetworzyć mojego żądania i został dwukrotnie przyznany walkower....Show More
BoksDiSeasoned Rookie8 months agoMusicie strzelać maksymalnie 29 bramek , powyżej 29 będzie wam wywalało i nie będzie zaliczało , powodzenia
Recent DiscussionsProblem z 10 fps'ami podczas grania w gre Witam przychodze kolejny raz to tego forum z prośbą o pomoc z błędem w grze, jak odpalam gre to jest dobrze w ultimate team jak wchodze to raz dziala a raz nie ale jak juz zadziala to gdy wchodze do ...Gra crashuje Witam, Wczoraj jeszcze gra działała normalnie ale dzisiaj podczas próby zagrania, gra się wyłącza, dołączam screena w którym dokładnie momencie (gra się wyłącza niezależnie od tego co kliknę, wyłącz...Brak nagród za ligę weekendową Brak nagród za ligę weekendową nie otrzymałem nic dodatkowy blamaz że strony ea Problem z wydajnością Cześć serdeczni przyjaciele z EA. o niedawna miałem 20 pingu i gra chodziła w miarę dobrze. Czasem ścinała przy stałych fragmentach w meczach online, ale dało się przeżyć. Od jakiegoś czasu ping spa...Pomyłka po naprawie błędu za brak Toma Cahilla. Dzisiaj EA poinformowała mnie jak otworzyłem aplikację że błąd został naprawiony. po otworzeniu sklepu patrzę a tam zamiast Toma Cahilla są karty które dostałem wcześniej Harry Kewell, Ahmed, Ashuma...