Forum Discussion

Gufiias's avatar
Gufiias
Seasoned Newcomer
6 days ago

Re: PC - rozłączenia w trybach online

Czy tylko ja po zagraniu dzisiaj 5 meczów w division rivals w trakcie rozgrywki dostałem powiadomienie że moje połączenie z przeciwnikiem zostało utracone? Po mimo tego że do momentu dopóki wygrywałem i wyrzuciło mnie z gry i nie to że zadania nie zostały zaliczone, to do tego zwycięstwa mi nie zaliczyło z 5 meczów miałem taką sytuacje 4 razy, a najlepsze jest to że mecze są rejestrowane jak sprawdzałem status połączenia w ea i w historii meczów są te mecze zarejestrowane + moje połączenie ma wynik 99/100 :D. Dużo z was miało taki problem?

13 Replies

• 1VAR3R's avatar
    1VAR3R
    Seasoned Rookie
    6 days ago

Dzisiaj to samo xd rozłącza mnie z każdego trybu i mam wiadomość, że utracono połączenie z przeciwnikiem to jest abstrakcja jakaś

• mastyerz's avatar
    mastyerz
    Seasoned Novice
    6 days ago

Też tak mam, na rushu i rivals gram mecz i po 15min mnie wyrzuca z powodu utraty połączenia xd

• STOPROCENTJP's avatar
    STOPROCENTJP
    Rising Newcomer
    6 days ago

cześć u mnie jest to samo a już bym miał 5 mecz wygrany w rivals i nagle wyrzuca i meczów nie zalicza wcale

• kisza07's avatar
    kisza07
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

Szkoda gadać zagralem 2 drafty wywalilo mnie przy wyniku do przodu i dostalem nagrody za przegrana xd

• Arczi33's avatar
    Arczi33
    Rising Newcomer
    6 days ago

Niestety mam to samo, przy wyniku 4:1 robię zmiany i pyk.. wywala mnie. I tak 3 mecz z rzędu. Zapewne po patchu. :/ pomine fakt, że jak nawet chciałem zagrać mecz połączyło mnie, niby wszystko hula... Idzie do pokazania składów lub nazwy klubów i wyrzuca komunikat dobrze znany "utracono połączenie z przeciwnikiem..."

• kalineQu20's avatar
    kalineQu20
    Seasoned Newcomer
    5 days ago

Mi pomogło wyłączenie cross-play

• GorkaToZiomal's avatar
    GorkaToZiomal
    New Novice
    4 days ago

nie ma na to pomocy raczej, trzeba czekac na pomoc od ea ale kiedy ona nadejdzie... to juz pewnie po fch