ROZWIĄZANIE PROBLEMU ZE SPADKAMI FPS NA PC(MOŻE)
Witajcie, być może udało mi się rozwiązać problem ze spadkami FPS w losowych momentach.
Udałem się o pomoc do ChatuGPT i wam to też radzę, bo każdy z nas ma inne komputery i być może na waszych trzeba zrobić co innego.
Napisze wam co należy napisać w chacieGPT i zrobić to, a może wam się uda.
Lecz wydaje mi się że winna jest się optymalizowanego MENU, przez co nasze procesory się katują, trzeba ustawić w pliku fcsetup.ini
MENU_LIMITED_FPS = 30
- należy wpisać tą komendę na samym dole, po spacji. Sprawi to że wasze menu będzie miało 30 fps i nie będzie lagować, lecz to tylko jedną rzecz jaką zrobiłęm, a zrobiłem ich więcej wiec nie jestem pewien co dokładnia pomaga, ale udało mi się zagrać 3 mecze bez żadnych spadków FPS. Poźniej dam znać czy na pewno działa do końca.
Więc napiszcie do CHATU GPT.
Witaj, mam problem z grą FC26, naglę spadki fps do 5-10 w losowych momentach, po wyjściu z meczu, po włączeniu meczu w rivals(Ultimate TEAM) i na początku drugiej połowy/
ON wam odpisze, abyście podali parametry swojego komputera, najlepiej podać ję w całości, aby chat miał jak największe pole popisu, później kombinujcie razem z nim, mi jak na razie pomogło. I wydaje mi się że kluczowe jest ustawienie 30 fps w MENU. Spytajcie chatgpt jak to zrobić, ja ile mogłem to pomogłem, musicie sobie radzić teraz sami.