Forum Discussion
Siemano miałem podobny problem. Ostatni mi został i wyszedłem z niego przez alt f4. Przez jakis czas nie mogłem sie do fify zalogowac na kompie i na companionie. Po dluzszej chwili powinienes moc wejsc na companiona i wtedy usun wszystkie sklady najlepiej stworz nowy ustaw go jako aktywny i reszte usun (zapisz sobie taktyki) Mi zadziałało chyba ze naprawili
Usunąłem te składy wszystkie na web appie i stworzylem nowe juz w grze i nic to nie dało dalej ten sam bład
- Olo1153 days agoSeasoned Newcomer
Przy meczu jeśli masz ten problem weź pauzę i wyjdz z meczu przy pomocy alt F4 (najlepiej jak będziesz przegrywać) a nie przez menu prawdopodobnie stracisz passę bo zaliczy porażkę i dopiero po tym nie powinieneś się potrafić zalogować do UT i wtedy dopiero usuwasz te składy No chyba że próbowałeś to z alt F4 no to nie mam pomysłu juz. Jeśli nie ogarniasz to mogę ci na DC wytłumaczyć
- K4cpereqWW3 days agoNew Novice
Bóg ci zapłac wszystko teraz działa
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager