ziapka21
1 day agoRising Traveler
spadki fps
nie wiem co się dzieje gram mecz squad battles i wszystko płynnie i jest spoko ale w pewnych momentach a szczególnie przy główkach obronie czy strzałach piłkarz jakby mi zwalnia na jakiś bardzo mały ...
włączyłem tą synchronizaję pionową i zaczeło działać coś ale to nie znaczy że działa trzeba więcej meczów a ja zagrałem 1 bez synchronizacji tragedia właczyłem ją drugi mecz i działa tylko licznik FPS mi się zablokował Nvidia ale jak działał to cutscenki spadało do 40 i wracało na 60 a tak to po główkach 60 i strzałach 60 i obronie 60
Włączyłeś vsync w grze czy w nvidia?
tu i tu i do tego nie wiem czy to też przez to ale ten na samym dole nie pamiętam jak to się nazywa ale też jest wył /wł i nie wiem nie powiem ci czy to też ale włączyłem i działa coś ale nie mówię że działa bo u mnie jest tak że działa przez miesiąc dwa i później znowu coś i nie mówię że u ciebie to zadziała nawet chcę pomóc ale nie tak że później nic się nie zmieni więc gwarantu nie daje ale możesz zrobić możesz nie musisz bo nie wiem czy to czy coś innego