Forum Discussion

PertManatee4142's avatar
20 hours ago

Straszne lagi po wczytaniu meczu.

Witam. Mam problem z strasznyli lagami po rozpoczęciu meczu. Nie zmieniałem sprzetu gram na pc na tym samym co wcześniej. Myśle ze może to być problem z shaderami. Co o tym sądzicie. Pomóżcie.

7 Replies

• Klosek4904's avatar
    Klosek4904
    Seasoned Novice
    20 hours ago

właśnie nie wiem ja mam tak ze laguje menu często i są opóźnienia w meczu ale nie zawsze raz działa raz nie a w meczu czasem jak sie odpali mecz to lagi fest a czasem w przerwie na 2 połowe zaczyna lagować i cała 2 połowa zacina 

• Mam tak samo. Kiedyś miałem tak że mogłem zagrać pierwszą połowę meczu, a teraz nawet go odpalić nie mogę. Jaką masz specyfikację?

• PertManatee4142's avatar
    PertManatee4142
    Newcomer
    20 hours ago

To u mnie dokładnie tak samo jest... też później laguje również same menu. Czy jest ktoś kto wie o co chodzi i jak można to rozwiązać

• piwkopaliwko6's avatar
    piwkopaliwko6
    Seasoned Novice
    20 hours ago

Problem jest od jakichś 3 miesięcy i nie leży on w naszych sprzętach ale w złej optymalizacji. Jedne co możemy to czekać na dużego patcha bo jakiekolwiek zmiany ustawień nie działają…

• Klosek4904's avatar
    Klosek4904
    Seasoned Novice
    19 hours ago

ja kupiłem tą grę za 300 zł i ta gra jest nie grywalna od początku na pc

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,197 Posts