Forum Discussion
7 Replies
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Hej dawidmarcinko
Jeśli sytuacja nadal występuje, spróbuj zresetować sesję gry.
- Wyjdź całkowicie z gry (nie tylko do menu, zamknij ją w pełni).
- Wyloguj się z EA App / konsoli.
- Odczekaj 2–3 minuty.
- Zaloguj się ponownie i uruchom grę od nowa.
- dawidmarcinko1 month agoSeasoned Newcomer
hej robiłem to już wielokrotnie mija ponad 48 godzin jak mój rynek nie działa, ponoć nie mam żadnej blokady, wina leży po stronie serwerów. więc pytanie dlaczego to jeszcze nie jest naprawione skoro zgłaszałem to już wielokrotnie...
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
dawidmarcinko jeśli to nie problem, czy możesz jeszcze sprawdzić jedną rzecz – czy sytuacja wygląda tak samo w Web App oraz Companion? Spróbuj wystawić zawodnika na sprzedaż właśnie tam i daj znać, czy komunikat o 24 godzinach nadal się pojawia.
w ea companion komunikat że nie można wystawić tej karty, próbowałem inne to samo. tak czy siak inne komunikaty lecz ani na konsoli ani na telefonu nie mogę wystawić zawodników
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Dołącz proszę zrzuty ekranu z komunikatem błędu z Companion. Daj też znać, czy problem dotyczy każdego zawodnika, czy tylko konkretnych kart (np. specjalnych, niewymiennych, świeżo kupionych).
błąd nie jest tylko w companion ale też na konsoli, nie mogę obecnie dołączyć plików ponieważ wasza pomoc pisze mi od 4 dni żebym nie wchodził na rynek i nie próbował wystawić żadnej karty, błąd dotyczy wszystkich kart
- EA_Kalina1 month ago
Community Manager
Rozumiem, że zostały Ci przekazane dodatkowe zalecenia. A zatem na ten moment:
- całkowicie wyloguj się z gry i Companion na 24-48h
- nie wchodź w ogóle w zakładkę Rynek transferowy
- po tym czasie zaloguj się ponownie i sprawdź jedną kartę testowo
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar7 months ago
Community Manager