Forum Discussion

Cypriano_K's avatar
Cypriano_K
New Scout
6 months ago

Wyrzuca z gry na pulpit po włączeniu meczu

Od piątku nie zagrałem nawet jednego meczu wchodzę w mecz i po 2 minutach wyrzuca mnie na pulpit. Od trzech dni nikt z tym jeszcze nic nie zrobił w wiele ludzi ma ten sam problem. Pre order specjalnie kupiony żeby zagrać wcześniej a skończy się tak że zagram dopiero po najbliższej aktualizacji albo wcale.

7 Replies

• JANCIO_2012's avatar
    JANCIO_2012
    Seasoned Traveler
    6 months ago

Dokładnie, u mnie to samo 

Grzebałem w ustawieniach kompa itd i nic, sprzęt sprawdzony przez fachowca i też działa bez zarzutu więc nie wiem co robić 

• Efendi6's avatar
    Efendi6
    Rising Novice
    6 months ago

Chyba wszyscy borykamy sie w koło z tym problemem. Ciekawe czy ea zrobi cos z tym. Czytałem na wielu forach i ten problem spowodowany jest achigmentem. By gra była w pełni chroniona. To zjebane głupie okienko zabezpieczeń. I co teraz... 60 prc graczy nie może grać bo Ea znów na premierę nie dojechało. Grę kraszuje po paru chwilach. 

Rozwiązałem ten problem w inny sposób. Trzeba wejść w zaporę systemową i włączyć ustawienie izolacja rdzenia. Potem zrestartowac pc. I powinno być dobrze. Oczywiście izolacja rdzenia może w innych grach obniżyć wydajność. Ponieważ to ustawienie ma za zadanie chronić nas przed atakami oszustów i cyberprzestrzeni mniej wiecej tak. Wiec kosztem gorszej wydajności w grach. Ogolnie testowałem to ustawienia na assassin's creed shadows. Nie widzialem sporej różnicy z włączoną opcją i wyłączona. 

Nie mniej jednak podkreślam że tak to działa. Oby wam pomogło. Bo reinstal czy inne rzeczy nic nie dają. Jedyne co nam zostaje to czekac na EA jak sie wypowie w tej sprawie. I czy naprawi ten problemy byśmy nie musieli sami sobie radzić w inne sposoby. Które nie koniecznie ułatwiają nam rozgrywke. Czas pokaże. 

Ale może u was tez integracja rdzenia na ON. Pomoże. 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 4 hours ago
1,379 Posts