Forum Discussion

Tymek44's avatar
Tymek44
Seasoned Newcomer
3 days ago

Wyrzucanie z meczów

Witam potrzebuje pomocy. Zakupiłem grę 1 msc temu i ani razu nie zagrałem pełnego meczu rivals czy Squad battles ( w trybie rush działa normalnie )ponieważ z niewiadomego powodu mnie wyrzuca do pulpitu. Nie pokazuje żadnego komunikatu na temat błędu. Próbowałem odinstalowac i zainstalowac na nowo i dalej to samo. Nie wiem co mogę jeszcze zrobić.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 hours ago

Tymek44​ dzięki za DxDiag. Najkrócej i jak najbardziej „po ludzku”: gra crashuje, bo coś w systemie ją wywala — i to nie jest błąd FC, tylko środowiska Windows / sterowników. Podsyłam kilka kroków:

• Wyłącz lub odinstaluj na chwilę:  SteelSeries Sonar / Sonar VAD, OBS Virtual Camera, e2eSoft iVCam. Po restarcie spróbuj meczu Rivals/SB.
    • Zaktualizuj sterownik Realtek Audio (masz wersję z 2017 r.) Pobierz najnowszy sterownik do MSI B250 (MS-7A69) ze strony MSI > Support > Drivers > Audio. Nie pomijaj tego kroku - crash AC przy c0000374 bardzo często wynika z audio.
    • Napraw EA AntiCheat po tych zmianach. Następnie zrestartuj PC > EA App > Napraw grę.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej Tymek44​ 

Skoro Rush działa, a zwykłe mecze wyrzuca do pulpitu bez komunikatu, to zwykle oznacza problem z ustawieniami lub sterownikami.

Na start zamknij grę, uruchom ponownie komputer i włącz FC 26 tak, żeby sesja wczytała się od zera. Warto też zresetować ustawienia gry przez usunięcie folderów fcsetup.ini / settings / umcache (C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 26 - folder AppData jest folderem ukrytym).

Jeśli możesz, podeślij nam jeszcze raport DxDiag - bez niego trudno będzie ustalić, co dokładnie powoduje te wyrzucenia.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
993 Posts