Wywala do menu glównego Xbox x
Witam , mam problem z fc 26 , gram tor przeszkód 14 i po każdym zakończonym meczu (nie ważne czy wygrany czy przegrany , czy wyszedłem z gry w trakcie meczu ) wywala mnie do menu głównego bez zaliczenia tego meczu , zmieniałem już taktykę , układałem nowy skład , nawet z samych brązowych kart i nic to nie pomaga , zaczęło się wczoraj wieczorem , dzisiaj z rana dokładnie to samo . Po meczu wyskakuje komunikat że połaczenie z trybem UT jest niemozliwe (parę meczu udało się zagrać wczoraj normalnie). Przy poprzednim turnieju miałem to samo , wtedy odłączyłem konsole od prądu na jakiś czas i zresetowalem ruter , nic to nie dało .
I przy okazji chciałbym zgłosić że nie dostałem wszystkich fc pointsow za pre order.
Edit: to jest kpina , zagrałem jeszcze na edycji gry Xbox series x(na edycji z Xbox one jakoś lepiej mi się gra) i jest dokładnie to samo , łącznie z 10 meczy pewnie zagrałem i wszystko jak krew w piach , nie dość że czas stracony , większość z tych meczy wygrałem , nagród za to nie będę mial a turniej kończy się jutro i co ?
Edit 2 : wymyśliłem sobie że wyjdę z meczu poprzez wyłączenie konsoli byle mi w tym turnieju ostatni mecz zaliczyło w jakikolwiek sposób i może wtedy będę mógł grać dalej ...i co ? I soft ban , nie mogę się w ogóle zalogować do gry.. rozumiem że odp dostanę po świętach ale ********** jak tak mozna