Forum Discussion

0lsza's avatar
0lsza
Seasoned Newcomer
14 days ago

Wywalanie do menu głównego po meczu online

Mam problem z tym, że po meczach wydarzeń na żywo i rivals bezpośrednio po meczu wyskakuje komunikat, że nie udało się przetworzyć twojego żądania i od razu wyrzuca do menu głównego, a mecz tak jakby się nie odbył. Sqyad battles oraz draftu online i offline dzialają normalnie.

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    8 days ago

Hej PanRoLL​ 

Twój problem dotyczy trochę innej kwestii niż temat tego wątku.

Najlepiej najpierw przejrzyj forum i sprawdź tematy związane z Twoim problemem. Jeśli po wykonaniu tych kroków nic się nie zmieni, załóż nowy post - napisz co już próbowałeś i podeślij aktualny DxDiag.

• PanRoLL's avatar
    PanRoLL
    Seasoned Newcomer
    9 days ago

a mnie wywala po chwili do pulpitu jak wlączam fc 26 naprawilem aplikacje ea i fc 26 i to samo

• 0lsza's avatar
    0lsza
    Seasoned Newcomer
    13 days ago

Zrobiłem tak i niestety nic nie pomogło już od 60 godzin problem się powtarza drafty online jak i squad battles działa normalnie 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 days ago

Hej 0lsza​ 

Najczęściej w takiej sytuacji chodzi o utraconą synchronizację sesji gry, dlatego na początek zrób odświeżenie – zamknij grę, wyłącz sprzęt na ok. 3 minuty i zrestartuj router. To często pomaga przy takich błędach po meczu.

Jeśli problem wraca tylko w konkretnych trybach (Rivals, wydarzenia), spróbuj też rozegrać jeden mecz o innej porze i sprawdzić, czy sytuacja się powtarza.

Daj znać jak poszlo.