Forum Discussion
Witam!
Kupiłem tą jakże cudowna grę około dwa dni temu. Dokonałem zakupu wersji Ultimate czego w tym momencie bardzo żałuję. W pierwszy dzień po zakupie EA FC26 wszystko super działało. Jak dobrze że tylko w menu XD. Po pierwszym zalogowaniu się do FUT wszystko działało super. Złożyłem sobie skład z posiadanych przeze mnie kart i chciałem zagrać mecz w rivals. Wyszukałem przeciwnika i zacząłem grę. w momencie ładowania się ekranu gry od razu ścinki. Mój ping skacze lepiej niż Małysz w 2010 od 20ms do 400ms gdzie mój internet na teście Ookla wykazuje wartości pingu równe 20ms. Próbowałem naprawić grę poprzez różne rzeczy wykonałem już multum kroków w pierwszy dzień po zakupie gry aby móc normalnie zagrać. Niestety nic to nie zmieniło. Kolejnego dnia pełen entuzjazmu chciałem zagrać Squad Battles bo w nic innego online grać się nie da XD. Odpalam grę wczytuje zapis i???? Brak możliwości wczytania zapisu. Chciałbym zaznaczyć że posiadam tą grę dwa dni zagrałem w nią 6h z czego 4h to próby naprawienia jej. Chciałbym zadać pytanie do pracowników EA mianowicie co z tym zrobicie? Widzę że nie borykam się z tymi problemami jako jedyny na całym forum EA widzę mnóstwo dyskusji na ten temat z rozwiązaniami które nie działają (w moim przypadku). Przepraszam was bardzo ale dlaczego wydając moje ciężko zarobione pieniążki nie mogę nawet zagrać w grę? Szczerze jest to dla mnie totalnie niedorzeczne. Wydaje na grę 100 euro kupuje pointsy za 50 euro po to żeby nie zagrać żadnego meczu w rivals ponieważ są one nie grywalne i po to aby moje postępy nie mogły się wczytać następnego dnia. Gram w tą grę dwa dni i co chwilę napotykam inny problem. Jestem bardzo zniesmaczony tym czego teraz doświadczam i myślę że inni gracze również. Na koniec chciałbym zadać pytanie czy ja oraz inni gracze będziemy mogli spodziewać się jakiejkolwiek rekompensaty? Wszyscy gracze tej serii dobrze wiemy że czas w głównie granym trybie (FUT) bardzo się liczy. Mam nadzieję że dostanę tutaj jakąkolwiek odpowiedz lub zostaną podjęte działania w stronę naprawy oraz rekompensaty ;).
Pozdrawiam wszystkich to czytających.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar4 months ago
Community Manager