Forum Discussion

zuchy55's avatar
zuchy55
Newcomer
2 months ago
Solved

Zniknięcie kart wymiennych z klubu w EA Sports FC 26

Dobry wieczór,

Chciałbym zgłosić problem z EA Sports FC 26. Po wyjściu z gry z mojego klubu zniknęły karty wymienne, które znajdowały się w moim składzie. Po ponownym zalogowaniu się do gry karty nie wróciły i nie są widoczne ani w składach, ani w klubie.

Proszę o sprawdzenie mojego konta i przywrócenie utraconych kart oraz jakąś rekompensatę za to że nie mogę grać bo nie mam kart.

Informacje dodatkowe:

Platforma: PS5

Nazwa konta/ID EA: sigma21377

Przybliżona data i godzina, kiedy zniknęły karty: nie wiadomo kiedy dokładnie ale były jeszcze w dniu 16.11.2025 i nie ma ich w dniu 18:112025

Opis kart, które zniknęły: Ibarbo, Judę bellingham, marcos llorente i courtois

Dziękuję i proszę o pomoc.

Pozdrawiam,

[CM edit - usunięte dane osobowe]

• Hej zuchy55​ 

Zawodnicy nie mogą po prostu zniknąć z konta. Jeśli nie możesz znaleźć zawodników w swojej drużynie, mogli oni zostać szybko sprzedani lub wykorzystani do ukończenia wyzwań budowania składu. 

W pierwszym przypadku można skorzystać z opcji odzyskiwania zawodników po szybkiej sprzedaży na Web App i Companion. W przypadku, gdy zawodnik został wysłany do SBC, jest to nieodwracalne, ponieważ wszystkie zgłoszenia do SBC są ostateczne. Po wykonaniu WBS wykorzystane w nim karty są na stałe usuwane z twojego klubu w zamian za nagrody. Nasi doradcy nie mogą przywracać takich kart. 

Jest jeszcze inna możliwość. Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

WAŻNE — Dla własnego bezpieczeństwa nie udostępniaj danych osobowych na forum publicznym.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej zuchy55​ 

Zawodnicy nie mogą po prostu zniknąć z konta. Jeśli nie możesz znaleźć zawodników w swojej drużynie, mogli oni zostać szybko sprzedani lub wykorzystani do ukończenia wyzwań budowania składu. 

W pierwszym przypadku można skorzystać z opcji odzyskiwania zawodników po szybkiej sprzedaży na Web App i Companion. W przypadku, gdy zawodnik został wysłany do SBC, jest to nieodwracalne, ponieważ wszystkie zgłoszenia do SBC są ostateczne. Po wykonaniu WBS wykorzystane w nim karty są na stałe usuwane z twojego klubu w zamian za nagrody. Nasi doradcy nie mogą przywracać takich kart. 

Jest jeszcze inna możliwość. Jeśli podejrzewasz, że doszło do naruszenia bezpieczeństwa Twojego konta, skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat a w międzyczasie wykonaj jak najszybciej te kroki. 

WAŻNE — Dla własnego bezpieczeństwa nie udostępniaj danych osobowych na forum publicznym.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 hour ago
1,249 Posts