Forum Discussion

michalszycha86's avatar
michalszycha86
Rising Rookie
9 days ago

Znowu lagi podczas spotkań online!!!

Ja już nie mam siły do Was. Ile razy popsujecie ten produkt zwany grą??? Przecież to już jest tak irytujące że głowa mała. Przed łatką było wszystko super. Działało aż miło. Wychodzi łatka i mecze online szlak trafia. Lagi i nic więcej. Dzięki waszej postawie moje mecze muszę oddać walkowerem.  Brak słów. Niby tak słuchacie graczy a nie potraficie ogarnąć problemu na PC który jest od początku tej "gry!!!!

3 Replies

• prezesinto's avatar
    prezesinto
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

Spoko nie jesteś sam od ponad tygodnia nie mogę sobie zagrać normalnie meczu bo w trakcje grania nagle ta wspaniała gra postanawia zmienić się w pokaż slajdów myślałem że może aktualizacja coś zmieni ale się przeliczyłem 

• Musi to być strasznie randomowe, bo mi gra zaczęła strasznie lagować. Po 1 łatce, kiedy to tylko chcieli usunąć kickoffy. Wtedy u mnie zaczęły się cyrki. Teraz na łatce 1.3 zagram dobrych 5 minut, ale wystarczy jeden gol i już czuję jakby moim zawodnikom przestało chcieć się grać. A jak wygram mecz lub dwa za dobrze, to już z resztą meczy muszę walczyć ze swoimi zawodnikami, przeciwnikiem i jeszcze samą grą. Żenada.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 52 minutes ago
986 Posts