WYGRANY MECZ ZAPISANY JAKO PORAŻKA + brak rzeczywistych statystyk oraz nagród
Rozegrałem swój pierwszy mecz FUT w EA FC 27 i wygrałem go 5:1. Mecz został normalnie rozegrany do samego końca, był końcowy gwizdek, a wynik na ekranie jasno pokazywał moją wygraną 5:1.
Po zakończeniu meczu, zamiast przejść do ekranu pomeczowego, dostałem komunikat:
„Serwery EA nie mogą aktualnie przetworzyć Twojego żądania. Spróbuj ponownie później.”
Po kliknięciu „OK” zostałem wyrzucony z FUT. Po ponownym wejściu system potraktował sytuację tak, jakbym opuścił/rozłączył mecz, i obniżył mi wskaźnik nieukończonych meczów oraz nagrody za mecze.
To jest błąd po stronie systemu EA, a nie moje rozłączenie.
Mam pełne dowody:
- nagrania rozgrywki,
- nagrane wszystkie bramki,
- nagrany końcowy gwizdek,
- nagrany końcowy wynik 5:1,
- nagraną listę strzelców,
- zrzuty ekranu potwierdzające wynik i statystyki.
Nie ma więc żadnej wątpliwości, że mecz został ukończony i przeze mnie wygrany 5:1.
Poświęciłem czas na rozegranie tego meczu i uczciwie spełniłem wszystkie wymagania potrzebne do otrzymania nagród za zwycięstwo. W związku z tym oczekuję przyznania mi wszystkich nagród, które należały mi się za ten mecz, oraz usunięcia negatywnych konsekwencji błędnego rozłączenia.
Najważniejsze są dla mnie również statystyki, dlatego oczekuję poprawienia historii i statystyk tak, aby ten mecz był prawidłowo zapisany jako moja wygrana 5:1, wraz z prawidłowymi statystykami dla moich kart zawodników.
Obecnie EA przypisało mi konsekwencje tak, jakbym przegrał lub opuścił mecz, mimo że mam nagranie potwierdzające coś zupełnie przeciwnego. Nie zamierzam ponosić konsekwencji za problem techniczny serwerów EA.
Czego oczekuję:
- Poprawienia wyniku na wygraną 5:1 i mój bilans.
- Poprawienia historii i statystyk meczu oraz statystyki moich kart/zawodników.
- Przyznania wszystkich należnych nagród za wygraną, strzelone bramki i osiągnięcia w tym meczu.
- Usunięcia błędnie naliczonego rozłączenia oraz negatywnych konsekwencji z nim związanych. DNF
- Przywrócenia mojego wskaźnika nieukończonych meczów do stanu sprzed tego błędu. DNF
Mam wszystkie materiały potwierdzające moje zgłoszenie.
Proszę dział techniczny EA o konkretne rozwiązanie tego problemu, a nie standardową odpowiedź sugerującą problemy z moim internetem. Internet działał prawidłowo, mecz został ukończony, był końcowy gwizdek, a wynik wynosił 5:1. Problem pojawił się dopiero przy zapisywaniu/przetwarzaniu meczu przez serwery EA.
Chcę po prostu otrzymać to, na co zapracowałem i co faktycznie osiągnąłem w meczu.