DanioleQ2Seasoned Newcomer2 days agonajgorsza fifa jaka w hisotrii wyszla najgorsza fifa jaka w hisotrii wyszla, osoba upsoledzona umyslowo robila te gre na 100%
Recent DiscussionsWlamanie i niesluszny ban na rynek transferowy Witam. Trace juz sily. Kilka dni temu wlamano mi sie na konto z Gdanska. Zniknely mi momety i wymienni zawodnicy. Zdenerwowalem sie ale mowie ok odrobie. I niedawno wchodze do gry a tam komunikat ze ...Bardzo dużo kontuzji Jeśli gram kariere w fc 27 to jak symuluje mecz to sypie się bardzo dużo kontuzji. Jeśli można by było to poprawcie troche ten system zmęczenia bo zawodnik żeby odzyskać pełną energie nie może grać w...Niesłuszna kara DNF po rozłączeniu z serwerami EA Tytuł: Niesłuszna kara DNF po rozłączeniu z serwerami EA – gdzie mogę eskalować tę sprawę? Cześć wszystkim, szukam porady od graczy, którzy mogli znaleźć się w podobnej sytuacji. Gram w EA SPORTS F...Błąd: zmiana pozycji piłkarzy w wyjściowym skladzie Niezależnie czy gram battle, rivals czy event, zawsze muszę w pierwszej minucie brać pauzę i przestawić piłkarzy, bo pomocnicy i napadnicy sa nie na swoich pozycjach. Zawsze piłkarze sa na tych samyc...Delay, wolne animacje Witam, mam problem z fc27 na pc. Komputer mam dość mocny( rtx 4070s, 7800x3d i 32gb ramu) I mimo wysokich fps, bo stałe 240, gra chodzi wolno. Mam na myśli wszystkie wykonywane animacje sa dwa razy w...