ArO1994Newcomer18 hours agoBrak możliwości stworzenia meczu.Wyrzucili nas obu z meczu i teraz nie da się 2 raz stworzyć meczu z znajomym. Screenshot_2026-06-01-20-38-55-55_83166ce233f71d89e25cf5d6e9762e36.jpg456 KB
Recent DiscussionsWitam kupiłem fc points I ich nie dostałem po 24h Zakupiłem wczoraj fc points I ich nie dostałem po odczekaniu 24h i robienia tego co było w pomocy by je uzyskać Nie mogę się zalogować do konta za pomocą g-maila Witam serdecznie od dłuższego czasu mimo wielu prób mam problem z logowaniem się do konta, kod do odzyskania hasła nie jest widoczny na g-mailu . Powiązanie konta Dzień dobry chciałabym synowi powiązać konto z jego e-mailem bo gra w trybie gościa na dość spore osiągnięcia jak to zrobić??? Dokonałem zakupu za 49.99 PLN i nie mam pakietu pass I pieniędzy Chce zwrot pieniędzy które wydałem że względu na to że nie dostałem pakietu i nie mam pieniędzy Brak możliwości stworzenia meczu. Wyrzucili nas obu z meczu i teraz nie da się 2 raz stworzyć meczu z znajomym.