Forum Discussion

SnikeyTM's avatar
2 years ago

Cel mai slab joc fifa ever

In jocul acesta... Pe langa faptul ca tot ce este in shop.. Este extrem de scump 🤣🤣🤣 nu vad rostul sa cumperi jucători de 95+..... Nu exista nici o diferență intre un jucător de 89 si unu de 98.... Am o echipa de 98 ovr... Atacanti Ronaldo 98 Suker 97 jairzinho 98.... Intalnesc adversari * fundasi de 89-90 ovr.. Pur si simplu atacanții mei nu au nici o sansa.. Nu ecista nici o sansa sa trec in viteza * Ronaldo pe langa un jucător advers... .. Sau invers.... Fundasi mei toti sunt 96+.... Nu au nici o sansa in fața unu atacant advers 89-90 🤣🤣🤣🤣 este incredibil cst de prost e jocul asta.... Pe langa toate astea... Ați băgat in jocul asta o multitudine de jucători care nu pot  fi vânduți... Pur si simplu stau * jucători 94-95+ in inventar si pr care nj pot sa ii vând.... Este o mizerie incredibila de joc... Faceți doar event-uri de tot rasul 🤣🤣🤣 ... In jocul asta nu exista penalty-uri.... Ar fi bin sa faceți la, sfârșitul meciului cand se termina egal... Ca in momentul in care ambii playeri sunt de acord sa mearga in prelungiri si eventual penalty-uri.. Sa fie posibil asa ceva.... Faceți niște update-uri.... Vrem sa vedem diferența asta intre echipe.... E frustrant... Mi'am făcut experimental echipa de 71 ovr si joc contra adversari * echipe 90+...  Saracii de ei 😂😂😂😂 nu vexi pur si simplu nici o diferență intrr jucători... O prostie de joc infecta 

1 Reply

Featured Places

Node avatar for FC Mobile

FC Mobile

Du spielst EA SPORTS FC™ MOBILE? Teile deine Erfahrungen in unseren Community-Foren.Latest Activity: 17 hours ago
207 Posts