Pietia101Newcomer2 days agoCzy można grać w fc mobile padem na telefonie?Proszę o odpowiedź. Dziękuję.
Featured PlacesFC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 12 hours ago349 Posts
FC Mobile Grasz w EA SPORTS FC™ MOBILE? Podziel się swoimi doświadczeniami na naszych forach społeczności.Latest Activity: 12 hours ago349 Posts
Recent DiscussionsRóżne wartości graczy Dobry wieczór, Dlaczego piłkarze z takim samym overall 112 mają różne wartości wymiany na shards? W zakładce beckham zagrałem wszystkie mecze i nie dostaje zdobytych nagród W zakładce z Beckhamem zagrałem wszystkie możliwe mecze oraz skille i nie dostałem zdobytych nagród (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Please post in the language of the board.) Nie zaliczone Weekly quests Nie zaliczone Weekly quests Edit: Moved thread to Polish language FC Mobile forums. -CM Błąd w paczkach po awansie Witam, po awansie do FC Champion „vs attack” powinienem dostać dwie paczki, jedną wymienną druga niewymienna. Po awansie dostałem dwie niewymienny (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobi...Brak nagrody Nie wiem czemu nie dostałem nagrody z trybu attack wbiłem chempion i nic nie dostałem wszystko sprawdziłem nawet profilowego nie dostałem (CM: Thread moved from EN FC Mobile to PL FC Mobile. Pleas...