Mass Effect Andromeda, zepsuta gra po aktualizacji Origina
Witam! Pragnę opisać sytuację która nie mało mnie wkurzyła. Po aktualizacji Origina włączyłem Andromedę i najpierw wyskoczył jakiś błąd w którym było coś napisane że pliki z grą i zapisy zostaną usunięte czy coś w tym rodzaju a jedynym wyjściem z tej sytuacji było naciśnięcie spacji i zgoda na to, bez żadnych innych opcji (szkoda że nie byłem mądry za wczasu żeby zrobić screeny). Ok, sądziłem że się po prostu coś zrestartuje jedynie. Ale włączam grę i uruchamia się tak, jakbym ją dopiero co zainstalował i włączył pierwszy raz. Mało tego - robi tak za każdym razem kiedy włączam grę i za każdym razem są zresetowane wszelkie ustawienia gry czy grafiki czy klawiszologii. No przecież nie będę za każdym razem ustawiał na nowo wszystkiego co i tak się okaże syzyfową pracą i nie będę się przecież bał włączać ponownie rozgrywki nową postacią bo mi zaraz przy aktualizacji zrypie grę. No coś ta platforma Origin jest zupełnie do bani. Włączasz se Origin, aktualizacja i masz w szambie całą rozgrywkę. No Panowie i Panie, coś tu nie gra!
Żądam zwrotu moich zapisów i naprawy gry i nie obchodzi mnie jak to się ma stać ale natychmiast bo z tego co widzę przy zgłaszaniu błędów prosto z aplikacji trzeba czekać tygodniami na jakikolwiek ruch. Aplikacja Origin zepsuła mi grę i rozgrywkę i aplikacja Origin ma mi to zwrócić w trybie natychmiastowym inaczej stanę się bardzo niezadowolonym klientem obsmarowującym gdzie można ładnymi słowami całe to przedsięwzięcie. Jak się bierzecie za takie coś, że trzeba mieć dostęp do internetu i korzystać z aplikacji żeby móc grać w dane gry to może niech i ta aplikacja nie zabiera frajdy usuwając zapisy gry i psując grę, co?
Mało tego, dodam że kupiłem C&C Tibrium Wars i nie mogę ściągnąć bo kiedy chcę to Origin za każdym razem się wyłącza i każe zgłosić błąd. Wyźcie zrobili tą platformę do grania czy do wkurzania graczy? Zgłosiłem problem z pobieraniem z miesiąc temu jak nie lepiej.
Proszę o rychłą odpowiedź bo czekać to już się naczekałem.
Pozdrawiam - niezadowolony klient...