Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Gra w bibliotece, nie można jej pobrać

Witam,

Posiadam NFS w bibliotece Origin jednak nie mogę jej pobrać pomimo tego że a email dostałem potwierdzenie jej zakupu.Pozdrawiam

4 Replies

• @mawox0001

Witam 

Możesz dokładnie napisać w czym problem,rozumiem że gra jest w bibliotece,gdy chcesz pobrać to klikasz w przycisk pobierz i nic się nie dzieje czy jak to jest ? 

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Problem jest w tym że w ogóle nie ma opcji pobierz. Loguje się na konto, kilkam moja biblioteka, klikam need for speed, i pojawia się opcja na tle gry "szczegóły" nic więcej nie mogę zrobić

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    8 years ago

@mawox0001

Na początek spróbuj zrestartować klient Origin.

Jeśli to nie zadziała, sugeruję wykonać poniższe kroki:

1. Ręcznie odinstaluj aplikację Origin.
    2. Uruchom program CCleaner.
    3. Zrestartuj swój router/modem, a następnie wykonaj czysty rozruch systemu.
    4. Upewnij się, że Kontrola Konta Użytkownika jest włączona.
    5. Pobierz najnowszą wersję aplikacji Origin, oraz uruchom plik instalacyjny jako administrator.
    6. Dodaj Origin do wyjątków w zaporze oraz antywirusie, a następnie upewnij się, że wszystkie wymagane porty są otwarte.
    7. Na koniec uruchom zainstalowany program Origin jako administrator.

Jeśli powyższe kroki nie pomogły,skontaktuj się z EA.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Dziękuję za odpowiedź. Dzisiaj po pracy otworzyłem Origim i już nie było problemu. W bibliotece NFS był już z opcją pobrania 🙂

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,526 PostsLatest Activity: 9 days ago