Forum Discussion

Kuba1Gou's avatar
Kuba1Gou
Rising Newcomer
3 months ago

Nie mogę uruchomić NFS Rivals

Witam

Od wczoraj nie mogę uruchomić gry NFS Rivals. Launcher steam albo EA: po uruchomieniu otrzymuję komunikat: Nie udało się uruchomić gry - wystąpił błąd, który uniemożliwił uruchomienie Spróbuj ponownie za chwilę.

Wersja complete edition. Reinstalowałem i weryfikowałem pliki 2x. Usunąłem save'y. Zalogowany jestem na konto EA i prawidłowo pokazuje powiązanie z kontem steam.

Nie wiem co zrobić :(

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Kuba1Gou​ jeśli w Dokumentach widzisz folder z tytułem gry, zmień jego nazwę (dopisz do obecnej nazwy słowo TEST). Upewnij się, że masz aktualny sterownik graficzny oraz cały system. Dodaj pliki gry do wyjątków w ustawieniach swojego antywirusa. Dodaj także pliki EADesktop.exe, EALauncher.exe i EABackgroundService.exe do list wyjątków programu antywirusowego i zapory sieciowej (firewall). 

• Kuba1Gou's avatar
    Kuba1Gou
    Rising Newcomer
    3 months ago

Witam. Serdecznie dziękuję za próbę pomocy. Przeniosłem instalację na inny dysk. Sam Steam i EA jest zainstalowany domyślnie. To nie pomaga niestety,

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 months ago

Hej Kuba1Gou​ 

Dzięki za Twoją wiadomość oraz listę kroków, które masz za sobą. 

Upewnij się, że Steam oraz EA app są zainstalowane w lokalizacji domyślnej na C.

Dodatkowo zainstaluj także samą grę w innej lokalizacji niż dotychczas.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 16 days ago
1,532 Posts