Forum Discussion

gogleman93's avatar
6 years ago

Problem z Need for Speed Payback

Witam , problem wygląda następująco . Ukończyłem wszystki misje w misji wysokie stawki , Jess w tej misji zostawiłem na koniec po serii zadań z ucieczkami pojechałem do pośredniczki pogadałem z nią i koniec zrespilem się kawałek dalej i okazuje się że nie mam dalej misji fabularnych nic przeszukałem cała mapę , ukończyłem wszystkie wyścigi ucieczki i wgl w misji wysokie stawki i nadal nic . Zauważyłem tylko że po restarcie gry i wczytaniu zapisu na start pojawia się na ekranie dostępne nowe zadania , ale ich nigdzie nie widzę 😞

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @gogleman93

Czy posiadasz po jednym z 4 rodzajów samochodów w swoim garażu? Będą niezbędne do ukończenia wszystkich misji 🙂 

Podobny problem został opisany tutaj

• Niestety nie o to chodzi ukończyłem 5 rozdział pokonałem wszystkie ekipy które są ostatnie do pokonania i nie mam już misji na mapie oglądałem na internecie stream z gry i tam po pokonaniu ostatniej ekipy pojawiała się cutscenka . W moim przypadku było wczytywanie i zamiast cutscenki wyrzuciło mnie do menu głównego i po wczytaniu gry nie mam misji . Ogólnie to mam 20 samochodów więc to nie o to chodzi .

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 2 days ago
1,539 Posts