Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
7 years ago
Approved

Problem z pobraniem NFS Undercover

Witam,

mam problem z pobraniem gry NFS Undercover. Klikam pobierz, wybieram język, a następnie lokalizacje gdzie gra ma się zainstalować. Po kliknięciu "Dalej" wyskakuje mi tabelka z programem raportującym o błędach Origin i aplikacja się wyłacza. Inne gry pobierają się bez problemu. Próbowałem reinstalować origin, uruchamiać go w trybie zgodności z innym systemem i jako administrator ale nie pomogło. Wyłączenie antywirusa i zapory też nic nie daje. Proszę o pomoc.

2 Replies

• Hej,

Wykonaj poniższe kroki w podanej kolejności. Mogą one rozwiązać Twój problem.

1. Ręcznie odinstaluj aplikację Origin.
    2. Uruchom program CCleaner.
    3. Zrestartuj swój router/modem, a następnie wykonaj czysty rozruch systemu.
    4. Upewnij się, że Kontrola Konta Użytkownika jest włączona.
    5. Pobierz najnowszą wersję aplikacji Origin, oraz uruchom plik instalacyjny jako administrator.
    6. Dodaj Origin do wyjątków w zaporze oraz antywirusie, a następnie upewnij się, że wszystkie wymagane porty są otwarte.
    7. Na koniec uruchom zainstalowany program Origin jako administrator.
  • EA_Coral's avatar
    EA_Coral
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    7 years ago

Witam @BuLL3T93

W przypadku starszych gier zalecane jest pozostawienie domyślnej ścieżki instalacji gier w Origin czyli: C:\Pliki Programów (x86)\Origin Games (C:\Program Files (x86)\Origin Games). Pomocne kroki znajdziesz w tym artykule na naszym forum. Polecam ten LINK z prawdopodobnym rozwiązaniem. Daj znać czy coś pomogło.

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 11 hours ago
1,539 Posts