Forum Discussion

Re: Nfs payback Zmiana Języka

Niestety, ale na platformie PC nie ma takiej możliwości. Jest to związane z regionalizacją, czyli dostosowaniem produktu na dany rynek.

W przypadku edycji konsolowej, gra dostosowuje się do języka konsoli.

6 Replies

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

A ja mam taki problem czy mogę coś z tym zrobić 
    Dostałem od swojej cioci która mieszka w Anglii przed chwilą kod na nfs'a z okazji urodzin.
    No to co dodałem kod do biblioteki, i w momencie instalacji nie było do wyboru polskiego języka.

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

@end4rus

Twój przypadek jest taki sam jak wyżej.

Zachodnie wydania gry nie posiadają polskiej wersji językowej.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

NO i co nic się nie da z tym teraz zrobić ??? 

• Revan2000s's avatar
    Revan2000s
    Hero+
    8 years ago

Nie, jak już wspominałem jest to powiązane z regionalizacją.

Aby mieć możliwość korzystania z języka polskiego należy zakupić POLSKIE wydanie gry.

• SASKI1979's avatar
    SASKI1979
    8 years ago

Dla mnie ta polityka jest chora , ja sam mieszkam w Irlandii i własnie chciałem zakupic NFS payback w wersji Delux i nie ma tam Języka Polskiego . Znam J Angielski ale słysząc go codziennie w pracy lubię pograć słuchając naszego języka . Nie chce nic kombinować z ceną że gdzieś kupie taniej ale chciałbym mieć wybór co do języka to dla nich nie jest trudne do wykonania a tak pozostaje albo kombinowanie z VPN czego nie chcę lub wersja nielegalna z Językiem Polskim . Człowiek chce być uczciwy i zapłacić twórcą za ich pracę a ci przez swoją głupotę wolą tracić kasę, bo jak nie mam możliwości zakupu w tej wersji jaką chce to nie kupię . Nie będę płacił €80 za produkt który podczas zakupu już nie satysfakcjonuje mnie w 100 %.

• kocurex's avatar
    kocurex
    7 years ago

musi się dać, właśnie chce z PL ustawić na angielski... szlag by trafił, trzeba pogrzebać w plikach, nie no to jest skandal, angielski zawsze był jako domyślny a teraz im się coś [edytowane] chyba, delux edition ... i jakie to deluxe?? jak nie można nawet języka na ENG zmienić, to jest skandal, nigdy więcej nic od EA nie zakupię.

[Kolejnym razem postaraj się nie przeklinać]

About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.1,508 PostsLatest Activity: 6 days ago