Forum Discussion
6 Replies
- Anonymous8 years ago
A ja mam taki problem czy mogę coś z tym zrobić
Dostałem od swojej cioci która mieszka w Anglii przed chwilą kod na nfs'a z okazji urodzin.
No to co dodałem kod do biblioteki, i w momencie instalacji nie było do wyboru polskiego języka. Twój przypadek jest taki sam jak wyżej.
Zachodnie wydania gry nie posiadają polskiej wersji językowej.
- Anonymous8 years ago
NO i co nic się nie da z tym teraz zrobić ???
Nie, jak już wspominałem jest to powiązane z regionalizacją.
Aby mieć możliwość korzystania z języka polskiego należy zakupić POLSKIE wydanie gry.
Dla mnie ta polityka jest chora , ja sam mieszkam w Irlandii i własnie chciałem zakupic NFS payback w wersji Delux i nie ma tam Języka Polskiego . Znam J Angielski ale słysząc go codziennie w pracy lubię pograć słuchając naszego języka . Nie chce nic kombinować z ceną że gdzieś kupie taniej ale chciałbym mieć wybór co do języka to dla nich nie jest trudne do wykonania a tak pozostaje albo kombinowanie z VPN czego nie chcę lub wersja nielegalna z Językiem Polskim . Człowiek chce być uczciwy i zapłacić twórcą za ich pracę a ci przez swoją głupotę wolą tracić kasę, bo jak nie mam możliwości zakupu w tej wersji jaką chce to nie kupię . Nie będę płacił €80 za produkt który podczas zakupu już nie satysfakcjonuje mnie w 100 %.
musi się dać, właśnie chce z PL ustawić na angielski... szlag by trafił, trzeba pogrzebać w plikach, nie no to jest skandal, angielski zawsze był jako domyślny a teraz im się coś [edytowane] chyba, delux edition ... i jakie to deluxe?? jak nie można nawet języka na ENG zmienić, to jest skandal, nigdy więcej nic od EA nie zakupię.
[Kolejnym razem postaraj się nie przeklinać]
About NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 6 days ago
- 16 days ago
Need for Speed Payback
Solved17 days ago- 19 days ago