Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Approved

Wymagania sprzetowe

Wymagania sprzetowe:

Witam, mam pytanie, zastanawiam sie nad kupnem NFS Payback ale w minimalnych wymaganiach napisane jest ze grafika musi miec 2GB pamieci a moja posiada jedynie 1GB

Moj komp:

Grafika: Asus Radeon HD 7770 - 1 GB

procesor: AMD FX - 8350 - 8 core

Windows 7 Ultimate 64 bit

RAM: DDR3 16 GB

Mainboard: MSI 970A - G46

prosze o odpowiedz

3 Replies

• @SopHiron

Witam

Przetestuj swój komputer czy spełnia wymagania gry stronie „Can you RUN it” pod kątem wymagań gry NFS Payback.

Gdybyś miał grafikę AMD 7850 która spełnia minimalne wymagania gry było by dobrze, ale w przypadku gdy posiadasz AMD  HD 7770 ta grafika jest poniżej minimalnych wymagań i nie ma gwarancji czy gra na pewno zadziała, dlatego przetestuj komputer tak jak poniżej.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago
    Approved
    no niestety czepilo sie o ta karte, hmmm ciekawe czy jakbym mial 2 takie w kompie to by poszlo, w sumie byloby 2 GB polaczone z dwoch kart.
  • MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    8 years ago

@SopHiron

Może  by i zadziałało, ale było by tak że  1 karta  używana jest w pełni  a  druga tylko w pewnym stopniu.Myślę, że i tak by nie miało to sensu, bo za rok lub dwa karta może być już nie wspierana przez AMD co oznacza że nie będzie już do niej najnowszych sterowników A to z kolei uniemożliwi granie w najnowsze gry.Musisz też wziąść pod uwagę że grafika jest poniżej minimalnych wymagań nie wiem jak z innymi grami ale pewnie jest podobnie.

Featured Places

Node avatar for NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

NEED FOR SPEED™ Dyskusja o serii

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj o swoich doświadczeniach w legendarnej serii gier wyścigowych Need for Speed™.Latest Activity: 9 hours ago
1,540 Posts