Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Titanfall 2 nie chce sie uruchomić

Witam mam problem dotyczący gry Titanfall 2  proszę o najszybszą odpowiedź, z góry dziękuje. Problem polega na tym , że gdy chce odpalić tą grę to wyskakuje mi okno z wiadomością "Program Titanfall2.exe przestał działać" . miałem niedawno wymieniany dysk ale ten jest nawet lepszy więc z tym nie powinno być problemu. komputer spełnia minimalne wymagania.

1 Reply

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

@damianus1154 Witaj!

Na początek sprawdź obejście z resetem ustawień samej gry, jeśli działała wcześniej powinna się ponownie uruchomić:

USZKODZONE PLIKI ZAPISU/USTAWIEŃ  wyłącz zapisy w chmurze (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ) następnie zmień nazwę folderu Titanfall2 na np. Titanfall2 kopia, katalog ten znajduje się w bibliotece Dokumenty(%USERPROFILE%\Dokumenty\Respawn\Titanfall2\lub %USERPROFILE%\Moje dokumenty\Respawn\Titanfall2\) >  Po czym uruchom grę bez zmieniania ustawień!

Uwaga: zapisy kampanii mogą zostać utracone.

ANTYWIRUS/FIREWALL - Dla celów testowych spróbuj wyłączyć chwilowo oprogramowanie antywirusowe (ochronę w czasie rzeczywistym) -   aby wykluczyć iż AV blokuje uruchomienie gry- opcjonalnie można dodać do wyjątków antywirusa folder Origin C:\Pliki Programów (x86)\Origin oraz folder instalacji gry (domyślnie) Origin Games C:\Pliki Programów (x86)\Origin Games

INFO: Mieliśmy niestety zgłoszenia, że antywirus AVG/Avast czy Mcaffe mogą powodować właśnie taki stan rzeczy

Jeśli opisany problem nadal będzie występować, prześlij nam proszę raport DXDIAG do Twojej odpowiedzi. Powodzenia! 🤞

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 13 hours ago