Forum Discussion

Qubeksss's avatar
6 years ago

Titanfall 2 się nie uruchamia

Siema

Mam taki problem, przed wczoraj kupiłem sobie grę Titanfall 2 na przecenie. Pobrałem i chciałem włączyć. Gra jest w procesach ale się nie uruchamia.

PS

Mam wszystkie minimalne wymagania

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Qubeksss

Podobny problem został poruszony tutaj. Sprawdź rozwiązania tam zaproponowane i daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem :eahigh_file:

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Qubeksss

Upewnij się, że sterowniki Twojej karty graficznej są zaktualizowane do najnowszej wersji po czym uruchom grę wedle instrukcji poniżej: 

Spoiler
    1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin)
    2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
    3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
    4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
    5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku
    6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator
    7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
    8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry
    9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)

Jeśli to nie rozwiąże Twojego problemu prześlij nam plik DxDiag

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    6 years ago

Witaj @TheKranek 

Problem prawdopodobnie powoduje plik materialsystem_dx11.dll TUTAJ na filmiku jest podobny problem i obejście.

Zaktualizuj sterowniki do grafiki do najnowszej wersji.

Wykonaj czystą instalację sterownika graficznego, uprzednio pobierając jego najnowszą wersję instrukcja.

TUTAJ pobierzesz najnowszą wersję sterownika.

Pobierz też najnowszą aktualizację systemu instrukcja.

About Inne gry EA

Dołącz do innych graczy, świętując klasyczne gry EA. Jesteś wiernym fanem Dungeon Keeper lub Theme Park? Jesteś we właściwym miejscu.158 PostsLatest Activity: 14 hours ago