Forum Discussion

Qubeksss's avatar
6 years ago

Titanfall 2 się nie uruchamia

Siema

Mam taki problem, przed wczoraj kupiłem sobie grę Titanfall 2 na przecenie. Pobrałem i chciałem włączyć. Gra jest w procesach ale się nie uruchamia.

PS

Mam wszystkie minimalne wymagania

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Qubeksss

Podobny problem został poruszony tutaj. Sprawdź rozwiązania tam zaproponowane i daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem :eahigh_file:

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @Qubeksss

Upewnij się, że sterowniki Twojej karty graficznej są zaktualizowane do najnowszej wersji po czym uruchom grę wedle instrukcji poniżej: 

Spoiler
    1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin)
    2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
    3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
    4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
    5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku
    6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator
    7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
    8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry
    9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)

Jeśli to nie rozwiąże Twojego problemu prześlij nam plik DxDiag

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    6 years ago

Witaj @TheKranek 

Problem prawdopodobnie powoduje plik materialsystem_dx11.dll TUTAJ na filmiku jest podobny problem i obejście.

Zaktualizuj sterowniki do grafiki do najnowszej wersji.

Wykonaj czystą instalację sterownika graficznego, uprzednio pobierając jego najnowszą wersję instrukcja.

TUTAJ pobierzesz najnowszą wersję sterownika.

Pobierz też najnowszą aktualizację systemu instrukcja.