Forum Discussion
70 Replies
Dodam, że komunikat jest od Easy Anti Cheat, czyli Kaspersky jest problemem dla EAC, a nie EAC dla Kasperskiego.
Czy ktoś miał taki komunikat?
Ja nie mogę wejść do gry. komunikat mam jakby na pulpicie.
PC to laptop czy stacjonarny?
Kiedy mogę oczekiwać następnej aktualizacji gry? Mam nadzieje, że twórcy poprawią ten błąd, bo zapłaciłem za grę, w którą nie mogę grać.
- EA_Kuba6 years ago
Community Manager
Najbliższa duża aktualizacja gry została zapowiedziana na początek października. Opisany przez Ciebie problem jest aktualnie badany przez studio Pop Cap. Tutaj znajdziesz tracker ze wszystkimi aktualnie zgłoszonymi błędami nad którymi pracują nasze zespoły.
Czy mógłbyś się z nami podzielić raportami DxDiag? Wymieniona przez Ciebie karta graficzna (GF GT 630m) zdaje się być poniżej minimalnych wymagań gier (zarównio PvZ:GW2, jak i PvZ:BfN)
Dziękuję za info. Mam ogromną nadzieję, że ktoś znajdzie rozwiązanie, lub twórcy w aktualizacji naprawią ten błąd. Poczekam, zobaczę co dalej. Jeżeli update nie pomoże, sprawę będę dalej kontynuował.
- @EA_Kuba Witam, czy sprawa czarnego ekranu jest dalej rozpatrywana?
Mam podobny problem włącza sie logo gry na dole przechodzi pasek do końca i gra się wyłącza po czym wskakuje na pulpit okno platformy origin. Zrobiłem już wszystko co możliwe i co wymyśliła infolinia EA dale to samo ☹️ Na dole pliki dxdiag i msinfo
U mnie grafika to GTX 880M (laptop). Minimalne wymagania wydaje się, że spełnia . Wyskakuje błąd żeby zainstalować sterowniki minimum 430.86 a sterowniki dostępne są tylko do wersji 425.xx.
About Plants vs. Zombies™ Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 9 hours ago