Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Agram new members

Our club is looking for members only from our speaking area. So I'll explain it in our language. To everyone else thanks for understanding and good luck.

Dame i gospodo

Osobno nisam zadovoljan trenutnom situacijom u klubu. Volio bi da imamo vise aktivnih clanova a ne da za svaki rat nas par potrosimo previse i vremena i novaca u nadi da bu mo pobjedili ( kako bi pokupili bolje nagrade ) a to se desi sam ako je protivnik jos slabiji od nas.
Naravno da svi imamo obaveza i da svatko od nas igra koliko moze ali vecina clanova ukljucujuci i precjednika uopce vise ne igraju pa samim tim ni ne vidim nikakvu svrhu.

Ne kazem da svi trebaju sudjelovat u ratu ali govorim opcenito o aktivnostima u klubu. Ja se ne sjecam kad se je zadnji put itko drugi javio na chatu da mu nekaj treba za woo plazu zemlju planinu skladiste aerodrom chalenger za zgrade ili s nekom idejom savjetom pitanjem ak nikaj drugo bar pozdravom cestitkom frustracijom....ili da je ponudio nekaj kad je nama trebalo za rat zemlju skladiste.....

Klubovi i clanstvo u istom bi trebalo bit za svrhu medjusobnog pomaganja kako i radimo nas par u zadnje vrijeme. E sad * bi to tek izgledalo da nas je 10 15 20 takvih.

Jedino kaj me jos drzi tu ste Vi brgud zagreb osijek i pro. Mislim da je vrijeme za promjene.

Ako je jos netko u istoj ili slicnoj situaciji nek se javi. Sve opcije su otvorene i sve se mozemo dogovorit. Takodjer ak ima klub koji se NIJE prepoznao u ovm postu a ima mjesta u klubu....dapace.

No Replies

About SimCity BuildIt

Issue with the game? Join our SimCity BuildIt community forum to discuss troubleshooting.8,762 PostsLatest Activity: 3 hours ago