Forum Discussion
15 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @wojtek745
Napisz nam na jakiej platformie grasz, czy komunikta pojawia się zawsze i czy masz już za sobą jakies kroki.
Pozdrawiam,
_Kalina
Błąd pojawia się cały czas gram na ps5 dostawca internetu odblokował wszystkie porty aby można było grać online. Pozdrawiam
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Dzięki za dodatkowe informacje.
Przejrzyj nasze zalecenia, a przede wszystkim wykonaj zimny start na PlayStation.
Jeśli problem będzie się ponawiał, otwórz Ustawienia> System > Oprogramowanie systemu> Historia błędów i podeślij widoczny kod błędu.
Napisz też czy w innych grach możesz korzystać z funkcji online.
Wszystkie funkcje sieciowe działają poprawnie, mogę grać w każdą grę online, w Battlefront 2 też gram online, jak znajomy mnie zaprosi do gry to też działa. Tylko jak ja chcę dołączyć do gry to nie mogę. Przesyłam zdjęcie błędu. Pozdrawiam
Możecie mi pomóc, nie otrzymałem odpowiedzi na ostatni post.pozdrawiam
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Wybacz opóźnienie.
Kod błędu 2593 w grze Battlefront 2 z reguły wskazuje na problem z połączeniem internetowym. Może to być również spowodowane innymi problemami, takimi jak pełny dysk twardy lub uszkodzony plik gry. Spróbuj wykonać następujące kroki.
- Uruchom ponownie router lub modem i odłącz od niego tymczasowo pozostałe urządzenia
- Wyczyść pamięć konsoli
- Uruchom konsolę w trybie bezpiecznym, następnie wyczyść pamięć podręczną i odbuduj bazę danych
- Sprawdź dostępność aktualizacji dla swojej gry i konsoli
- Tymczasowo podłącz konsolę na innym łączu (jeśli to możliwe) lub poprzez hotspot na Twoim telefonie
- W samej grze zmień tymczasowo konfiguracje skinów, broni, przedmiotów wybranych dla swoich postaci i sprawdź grę ponownie
- Jeśli nic nie pomoże zainstaluj grę ponownie na dysku wewnętrznym konsoli
Wszystko zrobiłem i nie pomogło😭. Co teraz?
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Czy udało Ci się przetestować grę podłączając konsolę na innym łączu internetowym od innego dostawcy?
Tak, dalej ten sam błąd.
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Ok, a czy możesz przetestować grę na Twojej konsoli, ale na innym koncie PSN?
Możesz założyć nowe konto w celu sprawdzenia gry, jeśli nie masz innego profilu. Pomoże nam to ustalić czy problem związany jest bezpośrednio z danym kontem.
About Star Wars Dyskusja o grze
Recent Discussions
- 15 days ago
- 16 days ago
- 18 days ago