Forum Discussion
Hej @KoksalBabaYT
Zdaje się, że do Twojej karty graficznej są dostępne nowsze sterowniki niż te, które aktualnie masz zainstalowane 🙂 Tutaj znajdziesz link. Sugerowałbym, żebyś wykonał czystą instalację sterownika.
Jeśli po zmianie karty graficznej nie sprowadziłeś gry do domyślnych ustawień, zrób to teraz. Zrobisz to zmieniając nazwę folderu Star Wars Battlefront II, który znajduje się w Dokumentach.
Miej na uwadze, że Twoje lokalnie zapisane postępy w kampanii będą w folderze o zmienionej nazwie 🙂
Witam, zastosowałem się do zaleceń i niestety nic nie dało, crash do pulpitu bez erroru zawsze po załadowaniu mapy. Automatycznie ustawiło mi grafikę na ultra i w menu gra chodzi bez zacięć ☹️ Nie wiem już co robić bo zastosowałem się do ogólnych poleceń i nie dało to nic.
Edit: Problem chyba rozwiązany, bo grałem 30 minut i nic się złego nie działo. Problem zauważyłem jak odpaliłem GPU-Z i tam karta była przypisana do PCI-E 16 v1.1 zamiast 3.0. Przywróciłem BIOS do ustawień fabrycznych i zadziałało 🙂 Dzięki za zainteresowanie tematem 🙂
@EA_Kuba napisał/a:Hej @KoksalBabaYT
Zdaje się, że do Twojej karty graficznej są dostępne nowsze sterowniki niż te, które aktualnie masz zainstalowane 🙂 Tutaj znajdziesz link. Sugerowałbym, żebyś wykonał czystą instalację sterownika.
Jeśli po zmianie karty graficznej nie sprowadziłeś gry do domyślnych ustawień, zrób to teraz. Zrobisz to zmieniając nazwę folderu Star Wars Battlefront II, który znajduje się w Dokumentach.
Miej na uwadze, że Twoje lokalnie zapisane postępy w kampanii będą w folderze o zmienionej nazwie 🙂