Re: Star Wars Jedi Survivor - problem z uruchomieniem/gra jest już uruchomiona...
@kreatoraZastosowałem się do porad.
Po pierwsze - zamknięcie procesu "EA background service" powoduję, że aplikacja EA App kompletnie przestaję działać, więc ten proces chyba musi być cały czas ? Nie wiem...
Natomiast procesu Star Wars Jedi.exe nie ma. A mimo wszystko Aplikacja cały czas wyświetla komunikat, żę gra jest uruchomiona.
2. Dodałem foldery "EA Desktop" oraz "EA Games" do wykluczeń - nic to nie dało. Jeśli chodzi o folder Origin games, tego nie ma kompletnie nigdzie.
3. Programu antywirusowego nie posiadam.
Od siebie robiłem wszystkie aktualizację jakie tylko mogłem.
Naprawiałem pliki gry/robiłem reinstal - żadnych efektów.
Naprawa oraz reinstal aplikacji EA App również nie daje żadnych rezultatów.
Dodam, że nie można uruchomić żadnej gry, przy każdej wyskakuje ten sam komunikat "gra jest już uruchomiona". Np. tak samo jest przy Need for speed unbound.
Na koniec jeszcze dodam, że mam wykupiony EA Play Pro - nie wiem czy to ma jakiś związek z tym, że gry się nie włączają.
Jeszcze w sobotę, wszystko działało normalnie.
W szoku jestem, że z dnia na dzień nie działa żadna gra :D
Myślałem żeby zrobić format całego systemu, ale nie podoba mi się że musiałbym to robić z powodu jednej gry i nawet nie wiem czy to by cokolwiek dało.
PS: Gdy próbuję włączyć grę to pojawiają się dwa procesy dosłownie na sekundę, po czym znikają. dodaje screena. Nie wiem czy to ma jakiś związek.
Może jeszcze jakieś pomysły ? :D