Powstawanie Kolekcji Twórców The Sims 4
Za kulisami nadchodzących nowych Kolekcji twórców!
Niedawno ogłosiliśmy Kolekcje twórców The Sims 4 i mamy przyjemność opowiedzieć więcej o tym, jak te Kolekcje przeszły od pomysłu do rzeczywistości, a także przyjrzymy się dwóm pierwszym Kolekcjom, które wystartują 14 listopada: Przytulny kitsch Myshunosun i Słodki sen Trillyke's Sweet Slumber Party.
Najpierw jednak przedstawimy naszych dwóch utalentowanych twórców:
📻 Myshunosun , znana rodzinie i przyjaciołom jako Kristina, gra w The Sims od 2007 roku, a nieograniczone możliwości pogrywania z życiem zainspirowały ją do tworzenia własnej zawartości zmodyfikowanej. “Jestem wdzięczna za możliwość wyrażania mojej pasji do sztuki, projektowania wizualnego i modelowania 3D w tak wyjątkowy sposób. Obserwowanie, jak stworzone przeze mnie przedmioty ożywają w świecie The Sims, jest naprawdę satysfakcjonujące“.
💅 Trillyke dorastała wraz z The Sims, i zaczęła tworzyć zawartość zmodyfikowaną w 2016 roku. “Widziałam, jak niesamowite rzeczy zrobili inni twórcy, i fascynujące było to, że są one dostępne dla wszystkich, więc postanowiłam stworzyć własną“. W swojej pracy inspiracje czerpie głównie z nowoczesnej mody, alternatywnej mody, mody ulicznej oraz k-fashion.
Jesteśmy bardzo dumni, że możemy współpracować z tymi niesamowicie utalentowanymi twórcami i udostępniać ich dzieła większej rzeszy Simomaniaków. Niezależnie od tego, czy chcesz wprowadzić żywe kolory i projekty z połowy stulecia z Cozy Kitsch , czy unieść się do snu i nocnych imprez dzięki Sweet Slumber Party , te Kolekcje dla twórców oferują więcej sposobów zabawy i opowiadania historii na różnych platformach.
Więcej informacji na temat zawartości tych Kolekcji dla twórców będziemy udostępniać coraz bliżej premiery, która odbędzie się 14 listopada. A tymczasem nasz zespół spotkał się z Myshunonsun i Trillyke, by podzielić się z Wami informacjami na temat współpracy, która polegała na stworzeniu tych Kolekcji.